
Hei sinä ravintola-alan ammattilainen!
Tule mukaan Herkkujuustolan nuorekkaaseen ja hyvähenkiseen tiimiin. Haemme nyt ammattitaitoista kokkia Herkkujuustolaan Häijääseen, joka on muuten vain n. 30 min. ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.
Saatat olla etsimämme tekijä, jos olet ruoanlaitosta ja juustoista aidosti kiinnostunut alan ammattilainen sekä tietenkin hyvä tyyppi! Takataskussasi on toivottavasti jo alan tutkinto, mutta erityisesti arvostamme alan työkokemusta.
Etsimme työtä pelkäämätöntä tiimipeluria, joka tekee töitä ripeästi ja hymy huulilla. Erinomainen asiakaskokemus on meille tärkeää ja saammekin asiakkailtamme jatkuvasti hyvää palautetta onnistumisestamme.
Herkkujuustola toimii vuonna 2018 valmistuneissa siisteissä ja viihtyisissä tiloissa. Pääset valmistamaan päivisin lounasta ja iltaisin À la carte -herkkuja. Keittiössämme valmistetaan mm. lähiruokaa ja kauden makuja juustoisella twistillä, kahvin kanssa pientä juustoista välipalaa ja herkullisia leivonnaisia.
Työtunteja on tarjolla 96 h/3vko, yleensä kesäaikaan enemmänkin. Ravintola on avoinna kesäaikaan ma-pe 7–19 la 10–21 ja su 12–18, joten työajat niin aamuvuoron kuin iltavuoronkin osalta ovat enemmän kuin inhimilliset.
Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun alussa. Ensisijaisesti etsimme kesäkokkia, mutta mahdollisuuksien mukaan työt saattavat jatkua myös pidempään. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä annamme mielellämme: juustotupa@herkkujuustola.fi
Lähetä hakemuksesi juustotupa@herkkujuustola.fi viimeistään 3.4.2025.
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-19 (keittiö 11-18.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa