Valmistamme juustot käsityönä
Herkkujuustola on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Juustoperheemme jäseniä ovat muun muassa: Vilho, Hilma, SavuHilma, Heidi, Väinö, Metsuri ja PunaHeidi. Lisäksi Herkkujuustola tuottaa aitoa kirnuvoita ja lähijogurttia. Herkkujuustolan katon alle kiteytyy juustoalan paras osaaminen.
Arkiaamuisin juustolaamme saapuu maitolähetys läheisiltä maitokarjatiloilta. Voimme siis puhua todellisesta lähituotannosta ja sastamalaisesta yhteistyöstä!
Kädentaitajat
Herkkujuustolan tarina
Herkkujuustolan sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig muutti Suomeen 90-luvun puolivälissä ja toi tullessaan suvun juustonvalmistuksen perinteet ja rakkauden jaloihin juustoihin. Peter varttui perinteisessä kyläjuustolassa, jossa isä teki Appenzellerjuustoa.
Sydän vetää Mouhijärvelle. Peter ostaa Salotalon torpan.
Peter perustaa juustolan Selkeen kartanolle.
Jenni insinöörinä tuo juustolaan mukanaan laadun.
TV-kokkibuumin kautta juustojen kysyntä kasvaa.
Peter valitaan vuoden juustomestariksi.
Vanha juustola käy ahtaaksi ja uusi Herkkujuustola, Hilman ja Vilhon koti, päätetään rakentaa.
Peter lähtee kiertämään maailmaa ja saapuu Suomeen seikkailemaan.
Peter tapaa Jennin Häijään markkinoilla. Heillä on nyt neljä tytärtä: Ida, Ella, Lilli ja Fanny.
Asiakkaat haluavat aina vain enemmän juustoja ja ensimmäinen työntekijä palkataan.
Juustot pääsevät huippuravintoloiden ruokalistoille.
Lähiruokatrendi kasvaa ja lisää juustojen kysyntää.
Herkkujuustolan tarina
Herkkujuustolan sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig muutti Suomeen 90-luvun puolivälissä ja toi tullessaan suvun juustonvalmistuksen perinteet ja rakkauden jaloihin juustoihin. Peter varttui perinteisessä kyläjuustolassa, jossa isä teki Appenzellerjuustoa.
Peter lähtee kiertämään maailmaa ja saapuu Suomeen seikkailemaan.
Sydän vetää Mouhijärvelle. Peter ostaa Salotalon torpan.
Peter tapaa Jennin Häijään markkinoilla. Heillä on nyt neljä tytärtä Ida, Ella, Lilli ja Fanny.
Peter perustaa juustolan Selkeen kartanolle.
Jenni insinööri tuo juustolaan mukanaan laadun.
Asiakkaat haluavat aina vain enemmän juustoja ja ensimmäinen työntekijä palkataan.
TV-kokkibuumin kautta juustojen kysyntä kasvaa.
Juustot pääsevät huippuravintoloiden ruokalistoille.
Lähiruokatrendi kasvaa ja lisää juustojen kysyntää.
Peter valitaan vuoden juustomestariksi.
Vanha juustola käy ahtaaksi ja Elämysjuustola, Hilman ja Vilhon koti, päätetään rakentaa.
Herkkujuustolan arvot
IHMISET:
Teemme aina kaikkemme työviihtyvyyden ja parhaan asiakas-kokemuksen takaamiseksi.
VASTUU:
Olemme vastuullinen toimija ja luotettava kumppani.
TULOKSET:
Toimimme tuloksellisesti, sillä kannattavuus antaa kestävän pohjan kaikelle toiminnallemme.
LUOTTAMUS:
Luotamme brändiimme, tuotteisiimme ja asiakkaisiimme.
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-19 (keittiö 11-18.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Huom! Bussiryhmät muistattehan soittaa ja kertoa tulostanne 050 471 6899 Kiitos
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
Ryhmätiedustelut, pöytävaraukset
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
Juustotilaukset
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa