Savujuustoiset lyttyperunat
Savujuustoiset lyttyperunat ovat ihana lisäke liha-, kala- ja kanaruokien kanssa. Hyödynnä edelliseltä aterialta jääneet perunat. Kotimaisen Herkkujuustolan SavuHilma on upea, sopivan mieto, savuinen juusto, jonka löydät kauppasi juustohyllystä. Jos et löydä, pyydä kauppiastasi tilaamaan.
6 annosta
- 6 keskikokoista tai isoa kypsää perunaa
- 2-3 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- suolaa ripotellen
- n. 150g Herkujuustolan SavuHilma juustoa
- 1 kananmuna
Laita kypsät perunat leivinpaperilla uunipellille. Litistä perunat käsin tai lihanuijalla lyttyyn. Valuta pinnalle rypsi- tai oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa. Raasta SavuHilma ja sekoita rikotun kananmunan kanssa keskenään. Levitä juusto-kananmunaseos perunoille ja kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes juusto on sulanut kauniin väriseksi.
Tarjoa paistetun tai grillatun lihan, kalan tai kanan kanssa tai vaikkapa kasvispihvien seurana.
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-21 (keittiö 11-20.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa