Metsuri kylmä ja kuuma

Metsuri

Nauti Metsuri kylmänä:
Ota juusto huoneenlämpöön n. 2 h ennen tarjoilua.
Jos sinulla on hyvä sahateräinen puukko (tomaattiveitsi), voit leikata myös puukuoren ja syödä juustopalan puukuoreen asti.
Vaihtoehtoisesti voit irrottaa puukuoren ja leikata juustosta sopivia suupaloja tai leivänpäälle siivuja.

Metsuri sopii erinomaisesti vaalean kovakuorisen maalaisleivän kanssa.

Nauti Metsuri kuumana:
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ota Metsuri pois juustokääreestä, mutta jätä puukuori paikalleen. Laita juusto uunivuokaan ja leikkaa juuston pintaan ristiin kaksi viiltoa siten, että avaat kantta hieman. Jos haluat, voit laittaa kannen alle muutaman valkosipulinkynnen.

Laita uunivuoka uunin keksitasolle n. 20 minuutiksi. Ota juusto uunista ja avaa kansi. Dippaa juustomassaan kovakuorista esim. vaaleaa maalaisleipää tai uusia perunoita. Kun olet saanut suurimman osan juustomassasta syötyä, kaada tyhjään juustokuoreen kuivaa valkoviiniä esim. Chardonnayta, anna vaikuttaa hetki ja syö loppu massa lusikalla jälkiruoaksi.

Yhteystiedot

ma ‬7-19 (keittiö on auki 10.30-14)
ti-to 7-19 (keittiö on auki 10.30-18.30)
pe 7-21 (keittiö on auki 10.30-20.30)
la‭ ‬10-21‭ (keittiö on auki 11-20.30)
su‭ ‬10-18 (keittiö on auki 11-17.30)

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Kurvosentie 3
38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä
Tampere-Pori -valtatien varrella
Näytä kartalla
Tervetuloa!

Oiva-raportti

 

 

Lähetä viesti