Herkkutarjotin

Mac and cheese

Ihanan juustoinen mac and cheese saa upean maun Herkkujuustolan Vilho -juustosta. Tämä maistuva ruoka on helppo valmistaa ja raaka-aineitakin menee vain muutama.

Kokeile! Vilhoa löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä.

 

Vilhon makaronia ja juustoa -MAC AND CHEESE

4 annosta

vettä

1 tl suolaa

400 g penne pastaa

50 g voita

1 dl vehnäjauhoja

7 dl täysmaitoa

suolaa maun mukaan

mustapippuria myllystä

(ripaus paprikajauhetta)

200 g Herkkujuustola Vilho -juustoa

 

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja penne pasta. Anna kiehua hiljalleen noin 7 minuuttia, valuta.

Sulata voi kattilassa tai kasarissa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike sakenee.

Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi joukkoon paprikajauhetta.

Raasta Vilho -juusto ja sekoita lähes kaikki juusto kastikkeen joukkoon, jätä osa pinnalle.

Laita pasta uunivuokaan ja valuta kastike päälle.

Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa