Mac and cheese
Ihanan juustoinen mac and cheese saa upean maun Herkkujuustolan Vilho -juustosta. Tämä maistuva ruoka on helppo valmistaa ja raaka-aineitakin menee vain muutama.
Kokeile! Vilhoa löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä.
Vilhon makaronia ja juustoa -MAC AND CHEESE
4 annosta
vettä
1 tl suolaa
400 g penne pastaa
50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
7 dl täysmaitoa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
(ripaus paprikajauhetta)
200 g Herkkujuustola Vilho -juustoa
Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja penne pasta. Anna kiehua hiljalleen noin 7 minuuttia, valuta.
Sulata voi kattilassa tai kasarissa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi joukkoon paprikajauhetta.
Raasta Vilho -juusto ja sekoita lähes kaikki juusto kastikkeen joukkoon, jätä osa pinnalle.
Laita pasta uunivuokaan ja valuta kastike päälle.
Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-19 (keittiö 11-18.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa