Kevätsalaatti valkohomejuustolla
Aurinko on ilmestynyt pitkän talven päätteeksi ja kevät on tulossa. Herkullisen kevyet salaatit maistuvat ja värit tuovat energiaa.
Valmista ihana salaatti tuoreine parsoineen ja mehukkaine veriappelsiineineen ja nauti seuraksi kotimaisen Herkkujuustolan täyteläistä Väinö valkohomejuustoa lämpimänä.
Kevätsalaatti
1 annos
n. 150 g Herkkujuustola Väinö valkohomejuustoa
1 l vettä
1 tl suolaa
100 g pikkuparsaa
25 g salaattisekoitusta (rucola, vuonankaali, punamangoldi, punajuuren lehti)
1 veriappelsiini
5-10 kirsikka- tai miniluumutomaattia
muutama makadamia pähkinä
Lisäksi: vaaleaa tai tummaa balsamicoa
Ota Väinö valkohomejuusto pakkauksestaan ja laita pieneen uuninkestävään reunalliseen astiaan. Laita 200 asteiseen uuniin hetkeksi ja valmista salaatti.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja pikkuparsat. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Laita salaattisekoitus lautaselle ja paloittele joukkoon veriappelsiini. Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja sekoita joukkoon. Murenna päälle makadamia pähkinöitä. Valuta kastikkeeksi vaaleaa tai tummaa balsamicoa. Tarjoa seuraksi tai laita päälle lämmin Väinö juusto.
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-19 (keittiö 11-18.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa