Juustoyäytteiset kanapalat
Ihanat juustotäytteiset kanapalat valmistat helposti vaikka illanistujaisherkuksi. .
4 annosta
400g broilerin fileetä
100g Herkkujuustola Dörig Aina-juustoa
1 ½ dl pankojauhoja
suolaa oman maun mukaan
paprikajauhetta tai ripaus chilijauhetta
1 kananmuna sekä öljyä paistamiseen
Tarjoa seuraksi esimerkiksi maustettua majoneesia tai muuta dippikastiketta
Leikkaa broilerfileestä reiluja suupaloja. Tee paloihin keskelle pieni viilto. Paloittele Aina -juusto pieniksi kuutioiksi ja laita viiltoihin juustoa. Riko kananmuna lautaselle ja laita toiselle lautaselle pankojauhot ja mausteet. Kääntele palat kananmunassa ja pankojauhoissa. Paista kuumassa runsaassa öljyssä kauttaaltaan rapeiksi ja kauniin värisiksi. Nauti!
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-19 (keittiö 11-18.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa