Gschwellti

Juustoyäytteiset kanapalat

Ihanat juustotäytteiset kanapalat valmistat helposti vaikka illanistujaisherkuksi. .

4 annosta

400g broilerin fileetä
100g Herkkujuustola Dörig Aina-juustoa
1 ½ dl pankojauhoja
suolaa oman maun mukaan
paprikajauhetta tai ripaus chilijauhetta
1 kananmuna sekä                                                                                                                                                      öljyä paistamiseen                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Tarjoa seuraksi esimerkiksi maustettua majoneesia tai muuta dippikastiketta

 

Leikkaa broilerfileestä reiluja suupaloja. Tee paloihin keskelle pieni viilto. Paloittele Aina -juusto pieniksi kuutioiksi ja laita viiltoihin juustoa. Riko kananmuna lautaselle ja laita toiselle lautaselle pankojauhot ja mausteet. Kääntele palat kananmunassa ja pankojauhoissa. Paista kuumassa runsaassa öljyssä kauttaaltaan rapeiksi ja kauniin värisiksi. Nauti! 

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa