Juustoiset suupalat
Kevään juhlasesonki on alkanut. Onneksi herkutella voi pienelläkin porukalla. Herkkujuustolan homejuustoista PunaHeidi ja TuhkaHeidi maistuvat nokareina vaikkapa perunarieskapalojen päällä. Voit käyttää myös ruisnappeja. Tarjoa juustojen kanssa erilaisia hedelmiä.
Juustoiset suupalat
24 suupalaa
6 kpl perunarieskoja
n. 1 dl aprikoosihilloa tai muuta hedelmähilloa
100 g Herkkujuustola PunaHeidi punahomejuustoa
100 g Herkkujuustola TuhkaHeidi valkohomejuustoa
Lisäksi:
1-2 viikunaa
muutamia viinirypäleitä
muutama mini-kiwihedelmiä
1 nektariini tai pala hunajamelonia
hunajaa
Leikkaa perunarieskat neljään osaan.
Levitä osalle aprikoosihilloa tai hedelmähilloa.
Leikkaa PunaHeidi ja TuhkaHeidi paloiksi. Laita juustopaloja perunarieskapalojen päälle. Leikkaa hedelmät paloiksi ja laita jokaiselle jokin hedelmäpala. Valuta hunajaa niiden palojen päälle, joissa ei ole hilloa.
Laita tarjolle!
Yhteystiedot
Aukioloajat alkaen Ti 20.4.2021:
ma-to 7-14.30
pe 7-19
La 10-19
Su 12-18
Vappu 1.5. 12-18
Muutokset mahdollisia
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa