Juustoiset suupalat reseptit Herkkujuustola

Juustoiset suupalat

Kevään juhlasesonki on alkanut. Onneksi herkutella voi pienelläkin porukalla. Herkkujuustolan homejuustoista PunaHeidi ja TuhkaHeidi maistuvat nokareina vaikkapa perunarieskapalojen päällä. Voit käyttää myös ruisnappeja. Tarjoa juustojen kanssa erilaisia hedelmiä.

 

Juustoiset suupalat

24 suupalaa

6 kpl perunarieskoja
n. 1 dl aprikoosihilloa tai muuta hedelmähilloa
100 g Herkkujuustola PunaHeidi punahomejuustoa
100 g Herkkujuustola TuhkaHeidi valkohomejuustoa

Lisäksi:
1-2 viikunaa
muutamia viinirypäleitä
muutama mini-kiwihedelmiä
1 nektariini tai pala hunajamelonia
hunajaa

Leikkaa perunarieskat neljään osaan.
Levitä osalle aprikoosihilloa tai hedelmähilloa.
Leikkaa PunaHeidi ja TuhkaHeidi paloiksi. Laita juustopaloja perunarieskapalojen päälle. Leikkaa hedelmät paloiksi ja laita jokaiselle jokin hedelmäpala. Valuta hunajaa niiden palojen päälle, joissa ei ole hilloa.

Laita tarjolle!

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat alkaen  Ti 20.4.2021:

ma-to 7-14.30

pe 7-19

La 10-19

Su 12-18

Vappu 1.5. 12-18

Muutokset mahdollisia

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa