Juustoiset broilertaskut
Juustoiset broileritaskut vievät sekä kielen että sydämen. Helppo ja aina yhtä herkullinen arkiruoka valmistuu käden käänteessä, nopeasti ja helposti. Tarvitset vain broilerinfileitä ja hyvää juustoa. Kotimaisen Herkkujuustolan AINA on arkeen ja juhlaan sopiva mukavan makuinen ja rakenteeltaan herkullinen juusto kaikenlaiseen käyttöön. Laita lihamureketaikinaan, paloittele salaattiin, käytä gratiineissa ja kuorruta pizza, mitä ikinä keksitkin! Tai ota siivu ja syö sellaisenaan. Näitä kannattaa kokeilla!
4 annosta
4 broilerfilettä
ripaus suolaa
(chilijauhetta)
199g Herkkujuustolan AINA-juustoa
2-3rkl rypsiöljyä
2-3dl kuohukermaa, ruokakermaa tai kerman kaltaista kasvirasvasekoitetta
tuoretta rosmariiniä tai muuta yrttiä
Nuiji broilerinfileitä kelmun välissä ohuemmaksi ja laita sitten työlaudalle.
Ripottele pinnalle suolaa ja halutessasi hieman chilijauhetta.
Raasta AINA -juusto raastimella ja ripottele broilerinfileiden päälle.
Käännä filee siten, että saat siitä taskun, jonka sisällä on juusto.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin, aluksi kovemmalla lämmöllä.
Pudota sitten lämpöä ja anna niiden kypsyä rauhassa.
Lisää kerma ja kääntele sitä fileiden välissä välillä.
Ripottele joukkoon tuoreita hienonnettuja yrttejä ja suolaa.
Tarjoa riisin kanssa!