Juustoinen perunasalaatti
Kevään ensimmäiset varhaisperunat maistuvat salaatissa, jonka kanssa voit nauttia grilliruokaa tai herkutella sellaisenaan. Raasta tai rouhi joukkoon Herkkujuustolan Vilhoa oman makusi mukaan.
Tutustu Sastamalan Häijäässä sijaitsevaan Herkkujuustolaan ja poikkea ravintolassa nauttimassa juustoiset ateriat. Paikan päältä voit ostaa juustotuliaiset mukaasi.
Juustoinen perunasalaatti
3 annosta
1 kg varhaisperunoita
vettä
1 tl suolaa
2 omenaa
3 kevätsipulin vartta
½ dl kaprismarjoja
3 rkl pestoa
suolaa maun mukaan
Herkkujuustola Vilho, voimakas kypsytetty kittijuusto maun mukaan
mustapippuria myllystä
Pesto:
1 ruukku basilikaa
30 g Herkkujuustola Vilho, voimakas kypsytetty kittijuusto
25 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
Pese varhaisperunat ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä. Leikkaa reilun kokoisiksi paloiksi. Kuori ja paloittele omenat. Leikkaa kevätsipulinvarret ohuiksi suikaleiksi. Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon kaprismarjat. Valmista pesto. Laita basilika, raastettu Vilho kittijuusto, pinjansiemenet tai cashewpähkinät, kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja suola leikkurinterällä varustettuun kulhoon ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Sekoita pestoa salaatin joukkoon. Tarkista maku.
Raasta joukkoon Vilho kittijuustoa ja koristele basilikalla. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä. Tarjoa!
Yhteystiedot
Aukioloajat:
ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)
La 10-21 (keittiö 11-20.30)
Su 12-18 (keittiö 12-17.30)
Muutokset mahdollisia.
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi
050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi
Seuraa somessa