Juustoinen perunasalaatti

Juustoinen perunasalaatti

Kevään ensimmäiset varhaisperunat maistuvat salaatissa, jonka kanssa voit nauttia grilliruokaa tai herkutella sellaisenaan. Raasta tai rouhi joukkoon Herkkujuustolan Vilhoa oman makusi mukaan.

Tutustu Sastamalan Häijäässä sijaitsevaan Herkkujuustolaan ja poikkea ravintolassa nauttimassa juustoiset ateriat. Paikan päältä voit ostaa juustotuliaiset mukaasi.

 

Juustoinen perunasalaatti

3 annosta

1 kg varhaisperunoita

vettä

1 tl suolaa

2 omenaa

3 kevätsipulin vartta

½ dl kaprismarjoja

3 rkl pestoa

suolaa maun mukaan

Herkkujuustola Vilho, voimakas kypsytetty kittijuusto maun mukaan

mustapippuria myllystä

Pesto:

1 ruukku basilikaa

30 g Herkkujuustola Vilho, voimakas kypsytetty kittijuusto

25 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä

1 valkosipulinkynsi

1 dl oliiviöljyä

ripaus suolaa

 

 

Pese varhaisperunat ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä. Leikkaa reilun kokoisiksi paloiksi. Kuori ja paloittele omenat. Leikkaa kevätsipulinvarret ohuiksi suikaleiksi. Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon kaprismarjat. Valmista pesto. Laita basilika, raastettu Vilho kittijuusto, pinjansiemenet tai cashewpähkinät, kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja suola leikkurinterällä varustettuun kulhoon ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Sekoita pestoa salaatin joukkoon. Tarkista maku.

Raasta joukkoon Vilho kittijuustoa ja koristele basilikalla. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä. Tarjoa!

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-21 (keittiö 11-20.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa