Gschwellti

Juustoinen munakasrulla

Herkkujuustola tuo alkuvuonna 2023 kauppojen hyllyille Aina-juustouutuuden, joka tarjoaa kuluttajille astetta paremman arkijuuston. Sveitsiläistä juustoperinnettä, suomalaisia lähiraaka-aineita ja aitoa käsityötä yhdistävä Herkkujuustola on kehittänyt tuotteen täydentämään herkuttelujuustojen valikoimaansa, joka vastaa suomalaisten kuluttajien juustotottumuksiin ja tuo samalla sopivasti uudenlaisen makuprofiilin arjen ruokapöytiin. Aina on helposti höylättävä ja luonnostaan laktoositon juusto. Tämä juusto sopii arkipäivän herkutteluun sellaisenaan, leivän päälle, pizzojen ja paistosten maustamiseen ja oikeastaan kaikenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Kokeile ja ihastu!

Juustoinen munakasrulla

Aktiivinen valmistusaika: 5 minuuttia
Kokonaisvalmistusaika: 30 minuuttia

6-8 annosta

6 kananmunaa

1 ½ dl vehnäjauhoja

5 dl maitoa

ripaus suolaa

Täyte:
300 g lämminsavulohta tai kinkkua suikaleina

10 kirsikka- tai miniluumutomaattia

200 g Herkkujuustola Aina juustoa

Pinnalle:
50 g Herkkujuustola Aina juustoa raastettuna

Koristeluun:
rucolaa tai yrttejä

 

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon vehnäjauhot, maito ja ripaus suolaa.
Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai reunalliseen uunivuokaan.
Kypsennä 200-225 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 15 minuuttia.
Kumoa munakaslevy leivinpaperilla.
Ripottele päälle lämminsavulohta tai kinkkua suikaleina.
Puolita päälle miniluumutomaatteja ja raasta päälle Aina juustoa.
Kääri rullalle ja jätä saumakohta alaspäin.
Ripottele pinnalle vielä Aina juustoraastetta ja kuorruta hetki kuumassa uunissa, kunnes juusto sulaa.
Koristele rucolalla tai mielesi mukaan.

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa