Gschwellti

Juustoburgeri

Juustoinen grilliburgeri maistuu taivaalliselta ja valmistuu helposti grillin lisäksi myös pannulla. Pihvin sijaan tässä hampurilaisessa on kotimaisen Herkkujuustolan upean näköinen ja herkullisen makuinen paneroitu TuhkaHeidi. Makua annokseen antaa lempeän maukas paholaisenhillo ja paprikamajoneesi. Nappaa TuhkaHeidi hyvin varustellun marketin juustohyllyltä.

2 annosta

1 kananmuna
¾ dl pankojauhoja
ripaus suolaa
ripaus chilihiutaleita
1 Herkkujuustola TuhkaHeidi Valkohomejuusto
rypsiöljyä paistamiseen
2 hampurilaissämpylää
2 rkl paprikamajoneesia
rucolaa
2-3 rkl Paholaisenhilloa
1 tomaatti

 

Riko kananmuna lautaselle ja laita toiselle pankojauhot, ripaus suolaa ja chilihiutaleita ja sekoita.
Halkaise TuhkaHeidi kahdeksi puolikkaaksi kiekoksi ja kääntele ensin kananmunassa ja sitten pankojauhoissa.
Paista juustokiekot molemmin puolin kuumassa parilapannussa öljyssä, kunnes juusto on kauniin värinen.
Lämmitä hampurilainen grillissä tai pannulla ja laita pohjalle paprikamajoneesia, päälle rucolaa ja paistetut TuhkaHeidi -kiekot.
Valuta päälle vielä Paholaisenhilloa ja asettele juuston päälle tomaattiviipaleet.

Nosta päälle sämpylän kansi ja tarjoa heti!

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa