Herkkujuustolalle myönnettiin 18.1.2025 ISO22000 elintarviketurvallisuus sertifikaatti.

Perjantaina 7.3.2025 oli Herkkujuustolassa vilkas lounas, kun Leena Järvenpää Kiwa Oystä saapui Juustotuvalle.

Hänellä oli mukanaan jotain, jonka eteen on tehty viimeisen vuoden aikana todella paljon töitä nimittäin ISO22000 sertifikaatti.

Sertifikaatin vastaanottivat yrittäjäpariskunta Jenni ja Peter Dörig.

ISO22000 järjestelmä on yhtä kuin: prosessin vaarat ja riskit pyritään löytämään ja varmistamaan tämän järjestelmän avulla. Järjestelmä antaa työkaluja poikkeamien käsittelyyn. Jokainen laatujärjestelmä pyrkii yrityksen toiminnan kehittämiseen.

”Se on siinä! Elämäni kovin urakka työelämässä on hyväksytysti suoritettu. Herkkujuustola on nyt saanut elintarviketurvallisuussertifioinnin. Kiitos Peter ilman sinun tukea, ammattitaitoa ja halua tehdä asiat hyvin ja vielä paremmin ei oltaisi tässä. Kiitos kaikki henkilökunta, sekä tuotannossa, että myös ravintolassa. Te teette aina parhaanne ja etenkin olette tukeneet ja olleet mukana kehittämässä. Kiitos lapset ja mun perhe tuesta ja kannustuksesta, ilman teitä en olisi jaksanut. Kiitos ystävät, teiltä sain paljon kannustusta ja Suski sanoit minulle, kun kerroin mikä urakka minulla on edessä, ”Jenni jos joku siihen pystyy, niin se olet sinä.”. Niitä sanoja minä mukanani kannoin viimeiset 3kuukautta. Ja viimeisenä kiitän avunantajaa, ihmistä, joka opetti minulle ISO22000 ajattelun ja auttoi ja neuvoi. Kiitos Sirkku Aarinen. Me saatiin niin monesta asiasta kehuja! Aika tiimi me oltiin!” – Jenni Dörig

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-18 (keittiö 10.30-17.30)

La 10-18 (keittiö 11-17.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa