Camembert-burgeri

Camembert-burgeri

 

Camembert-burgeri on tyylikäs ja superherkullinen tarjottava, joka on syytä nauttia tuoreeltaan. Kotimaisen Herkkujuustolan valmistamaa Väinöä löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä. Juustoherkkujen äärelle pääset myös Sastamalan Herkkujuustola -myymälässä ja ravintolassa.

2 annosta

1 kpl Herkkujuustola Väinö Pehmeää Camembert-juustoa
½ dl korppujauhoja
ripaus suolaa
ripaus chilijauhetta
2-3 rkl öljyä
2 briossia/hampurilaissämpylää
muutama kourallinen versoja
4 rkl chilihilloa tai mangochutneya
rucolaa

 

Ota juusto esille puoli tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa se kahteen osaan siten, että juuston muoto pysyy pyöreänä. Laita lautaselle korppujauhot, suola ja chilijauhe ja käännä juustot siinä. Kuumenna öljy pannulla ja paista juustot pikaisesti molemmin puolin. Kuumenna hampurilaissämpylät pannulla. Laita pohjalle chilihilloa tai mangochutneya ja versoja. Nosta päälle paistettu juusto. Laita päälle vielä chilihilloa tai mangochutneya ja rucolaa. Tarjoa heti!

Reseptit on laatinut:

Hellapoliisi

 Yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-pe 7-19 (keittiö 10.30-18.30)

La 10-19 (keittiö 11-18.30)

Su 12-18 (keittiö 12-17.30)

Muutokset mahdollisia.

 

Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

050 471 6899 Juustotupa
juustotupa@herkkujuustola.fi

050 364 8898 Juustola
info@herkkujuustola.fi

Oiva-raportti

 

 

 

Seuraa somessa