Juustotupa, Restaurant/Café
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 50 471 6899
✉️ juustotupa@herkkujuustola.fi
Herkkujuustola Oy
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 500 632 532 Peter Dörig
📞 +358 44 542 8033 Jenni Dörig
📞 +358 50 364 8898 Käseproduktion
✉️ info@herkkujuustola.fi
Mo–Fr 7–19 (Küche 10.30–18.30)
Sa 10–19 (Küche 11.00–18.30)
So 12–18 (Küche 12.00–17.30)
Bitte informieren Sie uns über Ihre Ankunft unter:
📞 +358 50 471 6899
Herkkujuustola produziert, verkauft und vermarktet hochwertige und sichere Rotschmier- und Weißschimmelkäse sowie Mozzarella, Butter und Joghurt. Unsere Produktion befindet sich in Häijää, Sastamala, in der im Jahr 2018 errichteten modernen Käsefabrik an der Straße 11. Wir gewährleisten Kundenzufriedenheit und Lebensmittelsicherheit, indem wir den gesamten Herstellungsprozess vom Rohmilch bis zum köstlichen Käse sorgfältig überwachen.
Wir halten uns an gesetzliche Vorgaben, Behördenanforderungen und die Anforderungen der ISO22000-Norm. Wir kommunizieren offen über unsere Tätigkeiten, sowohl intern als auch extern. Wir haben uns verpflichtet, die Lebensmittelsicherheit und die Qualität unserer Tätigkeiten kontinuierlich zu verbessern. Wir schulen unser Personal regelmäßig.
Juustotupa, ravintola/kahvila
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 50 471 6899
✉️ juustotupa@herkkujuustola.fi
Herkkujuustola Oy
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala
📞 +358 500 632 532 Peter Dörig
📞 +358 44 542 8033 Jenni Dörig
📞 +358 50 364 8898 Juustola/Tuotanto
✉️ info@herkkujuustola.fi
Ma–Pe 7–19 (keittiö 10.30–18.30)
La 10–19 (keittiö 11.00–18.30)
Su 12–18 (keittiö 12.00–17.30
Ilmoittakaa tulostanne Juustotuvan numeroon
📞 +358 50 471 6899
Herkkujuustola valmistaa, myy ja markkinoi laadukkaita ja turvallisia kitti- ja homejuustoja, sekä mozzarellaa, voita ja jogurttia. Tuotantomme toimii Sastamalan Häijäässä valtatie 11 varrella 2018 valmistuneessa näyttöjuustolassa. Varmistamme asiakastyytyväisyyden ja elintarviketurvallisuuden valvomalla koko valmistusprosessia maidosta maukkaaksi herkuttelujuustoksi.
Noudatamme lainsäädäntöä, viranomaisvaatimuksia ja ISO22000 standardin vaatimuksia. Viestimme toiminnastamme avoimesti, sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Olemme sitoutuneet kehittämään ja parantamaan toimintamme elintarviketurvallisuutta ja laatua. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.